mandag den 19. marts 2012

Convention og lidt andet

Så er det vist på tide at jeg får blogget lidt igen.

Ja jeg var jo også til convention, og havde en fantastisk tur. Jeg fik brugt ret mange penge, men fik også rigtig mange lækre ting med hjem, som jeg desværre glemte at tage billede af inden jeg pakkede ud og lagde på plads.
Jeg fik som sædvanlig ikke lavet ret meget, kun 2 LO blev det til, men det gør ikke noget, jeg havde et par super dejlige dage.
Dette var det første LO, billederne er ikke de bedste, men de viser en stolt 8 års pige (vores ældste barnebarn), som får lov til at lave mad - næsten selv.
LO nr. 2, igen har jeg scrappet et barnebarns LO :D
Jeg kan ikke huske hvor papiret er fra, men ved at det er købt hos Unik Scrap, blomsten er en jeg har købt af Tanja.

Efter convention har jeg fået lavet en del kort, og et enkelt LO. Jeg er blevet lidt bidt af at lave Donna kort, og har fået lavet nogle forskellige, bl.a. en klovn, som Johanne fik i lørdags (hun fylder 3 år idag), jeg glemte at tage et billede, ( tror da vist at jeg er ved at blive lidt glemsom ). Jeg har også lavet nogle barsket / converse støvler og nogle rygsække. Viser lige et par eksempler her,

Det blev da vist et langt indlæg, men tak for at du gad at kigge med.

3 kommentarer:

 1. Ja det var skønne dage til convention. Flotte Lo´er og kort du har lavet. Har jeg ikke set papiret til converse støvlen før:-))))))
  Knus Lise

  SvarSlet
 2. Super lækre LOer og kort du har lavet, det er sjovt som vi er hoppet på den converse støvle.
  Tak for en super hyggelig convention, det var nogle gode dage som altid.
  Knus Gitte

  SvarSlet
 3. Det er nogle flotte layouts. Og så er det flot, at du i det hele taget fik lavet noget1 Det får jeg sjældent til crops ; )
  Lækre kort også.

  SvarSlet