fredag den 20. april 2012

Første og seneste LO

På Scrapsisters er  der startet et emne med "dengang vi var nye scrappere", det synes jeg er ret sjovt at se, og derfor vil jeg lige følge op på det her.

Mit første LO er lavet i sommeren 2006, ville egentlig "bare" lave et lidt anderledes album fra vores bryllup, og havde absolut ingen kendskab til at der var noget der hed scrapbooking. Resultatet ville helt bestemt ha' set noget anderledes ud, hvis jeg havde kendt til scrap verdenen, materialer og teknikker, men albummet er jeg rigtig glad for, det blev til 40 sider ialt.
mit første LO 
Mit seneste LO, lavet i går.
Det er lavet efter skitse 10 i projekt 52, hvor udfordringen var at der skulle laves et banner, så her er mit første banner.
(Til den opmærksomme læser, ja, jeg har lavet 7, 8 og 9 men dem viser jeg lige i et senere indlæg).

Tak for Jeres søde kommentarer, de er virkelig hyggeligt at modtage.

5 kommentarer:

 1. Rigtig fine Loér. Det er da skønt at kunne se sin egen udvikling. Jeg tør da næste ikke kigge på de første LO´er jeg lavede, men siger til mig selv, at det var hvad jeg kunne på det tidspunkt:-))))
  God weekend.
  Knus Lise

  SvarSlet
 2. Det er super flotte lo'er... skønne på hver deres måde. Kan godt se at du nu er en " rigtig scrapper ", men man lærer jo noget nyt hele tiden;-)
  God weekend

  SvarSlet
 3. Det er rigtig sjovt at se - både for dig selv om vi andre. Sikke en udvikling du har gennemgået.
  Nu kan du bare det der.....Flot banner også.
  Mit første LO var meget mere primitivt end dit begynder-lo.
  (superflot billede på første lo )

  SvarSlet
 4. Hvor er det sjovt at se udviklingen. Flot banner!
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Ja det er sjovt at se den udvikling og jo entligt meget godt ;) Der er nok også kommet en del nye behov siden ggg rigtig god lørdag

  SvarSlet