mandag den 4. marts 2013

Besøg hos Build A Bear

For godt 5 år siden, havde jeg vores ældste barnebarn (Michela) med i Ålborg storcenter, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med konceptet, både Michela og jeg havde en dejlig oplevelse, og derfor besluttede jeg at alle vores børnebørn skulle have en bamse til deres 4 års fødselsdag.
Både Michela og senere også Elvira har haft meget stor glæde og fornøjelse af deres bamser.

Nu var det så blevet Johanne og Mathias der skulle have deres bamse, og vi har nu den sidste månedstid snakket med dem om at vi jo snart skulle op og lave bamse, og aftalen var at vi skulle have begge børn med på lørdag MEN UPS, så hørte vi jo lige i nyhederne at Build A Bear er ved at gå konkurs, og måske er der lukket på lørdag.
Heldigvis havde Svend ferie i dag, og eftersom vi kunne læse i avisen, at banken havde garanteret de ansatte løn til og med i dag, satte vi kursen mod Ålborg her i formiddag med 2 forventningsfulde børn i bilen (plus en plan B i baghånden), og krydsede fingre for at der så også var åbent - YES vi var heldige.

Her lidt stemnings billeder af et par glade børn med bamsen Fifi og aben Koko.


Johanne og Mathias bliver begge 4 her i marts hhv. den 19 og 28.

God aften til alle.

3 kommentarer:

 1. Ja, det er en stor oplevelse selv at kunne designe sin bamse :-)
  synd at de nu er gået konkurs, men måske de starter om igen... ved aldrig med sådanne firmaer.
  God tirsdag til dig

  SvarSlet
 2. Godt du nåede det, supersøde billeder af glade børn

  SvarSlet
 3. Jeg kan så fortælle, at 7 af de 8 butikker er startet op igen. Vores datter er lige blevet ansat på "hovedkontoret" i Tommerup.

  SvarSlet