tirsdag den 23. april 2013

Så er der endelig lidt nyt fra mig !!!

Det er længe siden jeg sidst har haft overskud til at blogge, jeg har været igennem en lidt kedelig sygdoms forløb, som desværre ikke er helt overstået endnu, men "måske i morgen" :-)

Jeg har dog ind i mellem haft en smule overskud til at lave lidt af det sjove, i dag vælger jeg så at bruge lidt af den energi til at blogge.

Det jeg vil vise i dag er et LO, som jeg lavede lige inden jeg blev syg + 1 som jeg har brugt nogle dage til her efter at jeg er blevet udskrevet fra sygehuset.

Her har jeg brugt papir fra "My Minds Eye" købt til scrap i det jyske, jeg synes den var lidt svær med det meget mønstrede papir, men nu var det altså det jeg havde valgt at bruge. Billederne er fra vores årlige familie udflugt sidste år, hvor vi så også valgte at holde Elviras 5 års fødselsdag.
Den er knap så forvirrende at se på IRL.

Papiret her er fra "Little Yellow Bicycle" købt i Hobbyboden. Billederne er taget til Svends fødselsdag i januar.

Det sidste jeg vil vise i dag, er et kort jeg lavede til Lucas (min kusines søn) som havde fødselsdag i går og modtog dette kort med "Post mand Per"

Tak for at I følger med her på siden, og rigtig god dag til Jer alle.4 kommentarer:

 1. Lækre Lo´er og skønt kort. Dejligt at se at der er liv i dig endnu, og jeg håber, at det går fremad med helbredet:-)) Fortsat god bedring.
  Skal hilse fra scraptøserne:-))))
  Knus Lise

  SvarSlet
 2. Uha, hvor jeg da håber, at du snart er helt på højkant. Der er ikke noget værre, end ikke at være på toppen! Rigtig god bedring
  Skønne layouts og super lækkert kort. Jeg bliver nødt til at komme på et lille kursus i dem, for lige nu virker de stadig lidt uoverskuelige for mig ;)
  Knus Lone

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at se lidt liv på bloggen igen. Jeg håber det går bedre og at det ikke er alvorligt - selv om dit sædvanlige problem godt kan være nok.
  Og du har da været flittig - igen.
  Fine ting du har lavet, især dit dino-kort er da SÅ sødt. Og sikke stærk mand du har ! haha.
  Du må sige til, når du er klar til en køretur.....så finder vi en dag. Vi har også en seng til et hvil midt på dagen....for måske kan det være et behov.
  Fortsat god bedring. Knus fra Annette.

  SvarSlet
 4. hej søde du

  håber da snart du er helt frisk igen. og hvor er det bare nogen skønne kort du har lavet - især dino kortet...

  knus

  SvarSlet