onsdag den 24. juli 2013

Et laaangt indlæg

3 ugers ferie er ved at lakke mod enden, men det har været en skøn ferie, hvor vi har nået en masse.

Den første søndag ( 7. juli ) fejrede jeg min 50 års fødselsdag med et lille "tøse" komsammen til morgenkaffe, og senere på dagen kom så alle "knejterne" og mine skønne børnebørn (desværre manglede vi Elvira),
Lidt billeder fra dagen 
Desværre fik jeg ingen billeder fra eftermiddagen, (fotografen har været lidt sløv her i ferie varmen :-)  ) men kan da lige vise et billede af alle kagerne.


Mandag spændte vi campingvognen efter bilen, og kørte nord på, vi fandt en lille men meget lækker campingplads i Attrup ( ved Brovst ), bestemt ikke en plads for børnefamilierne, men super lækker når man, som os gerne vil nyde stilheden.

Onsdag den 10. den dag jeg fyldte år, havde min mand sørget for at flaget på pladsen blev hejst, og han havde sat flag op på campingvognen, desværre var fotografen også denne dag sløv.
I gave fik jeg en Cuttlebug + en C plade, og et flot kort med nogle meget søde ord, kortet var et han havde fået Trine til at lave.
Om aftenen var vi på Klausens fisk i Hune ved Blokhus og spise.

Jeg tror vi nåede at besøge næsten alle strande ved Jammerbugt, vi fandt lidt gallerier og diverse kunst håndværkere, noget vi nyder at opsøge rundt omkring i det danske land, ellers var det ren afslapning på campingpladsen med nogle gode bøger, og for mit vedkommende strikketøjet.
Søndag den 14. kørte vi hjem igen. 

De sidste 1½ uge er blevet brugt herhjemme, hvor vi har fået lavet en del, haft gæster et par dage, og jeg har haft tid til at scrappe, jeg har fået lavet en del bestillings kort samt 2 LO, det 3. er sat i produktion.
Vi nåede da også en tur til Gammelby i Århus, for at se den nye 70'er udstilling, det var faktisk et ret sjovt syn, vi er nu kommet på museum, i hvert til fald de ting vi kan huske fra vores barn / ungdom.

De 2 LO:
Billederne er fra marts mdr. hvor vi havde Johanne og Mathias med i "build a bear", papiret er fra h.h.v. My Minds Eye "Love me do" og Echo Park Paper "Happy Camper".

Det sidste jeg lige vil vise er vores "omgangs vugge", som nu er på vej til nr. 5 af vores i alt snart 8  børnebørn. Jeg har fået syet ny sengerand og himmel + sengelinned til den, så nu er den klart til at Trine og Jesper "bebs" kan ankomme. I hjørnet af vuggen kan lige ses det prinsesse tæppe jeg har strikket.

Hvis du stadig hænger på, så sender jeg dig hermed en tak fordi du gad, at være med hele vejen. 

Tak for alle de søde kommentarer. 

Fortsat god sommer til alle.4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig ferie og fødselsdag!
  lækker gaver og kager!
  Flot LO og flot vugge!

  SvarSlet
 2. Tillykke med de få år du blev denne gang...hihi. Og du har da haft en dejlig dag - i flere omgange kan jeg se.
  Fine ting du både har scrappet og strikket - flittige dig.

  Glæder mig til vores aftale. Min søster vil gerne med den første dag.
  Varme hilsener.....

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen, lyder til at du har haft en dejlig ferie

  SvarSlet
 4. Også tillykke herfra. Det ser ud til at du er blevet fejret godt og grundigt:-))))) Skøøøønt.
  Skønne ting du har nået at lave i al din festivitas:-)))
  Knus Lise

  SvarSlet