fredag den 11. oktober 2013

10.000

Weee... så nåede jeg 10.000 side visninger, det er da imponerende eftersom jeg er så dårlig til, at få lagt nye indlæg ind.

Her kommer de 2 LO, som jeg havde med i konkurrencen i sidste weekend.
Dette var, hvad jeg fik ud af temaet "vand", billedet er et jeg har fået af Trine, taget fra en ferie hende og Jesper var på i Prag. Papiret er den grove kraft samt nogle rester af noget Maja Design. Fugle sværmen er lavet med en stencil og noget "Inka Gold".

Her er mit bidrag til skitse konkurrencen. Billederne stammer fra Rebild bakker, som jeg er så fascineret af om efteråret, med det flotte farve spild. Papiret er noget fra gemmerne, de 2 ure bag billederne er lavet med en gammel stencil og noget Inka Gold, bladene er dies fra Marianne Design, grenene er en dies fra Memory Box. "Blonde" kanten yderst er lavet med en Martha Stewart punch.

Tak til alle Jer der har fulgt min blog i de knap 2 år jeg har haft den, tak for de mange kommentarer det også er blevet til, bliv endelig ved med at kommenterer :-).

Skal I lave noget spændende i weekenden, her står den vist på store rengøringsdag i morgen, og søndag skal vi til barnedåb ved Trine og Jespers skønne lille datter.

GOD WEEKEND ! ! !


4 kommentarer:

 1. Et par lækre LO'er du har lavet. God weekend.

  SvarSlet
 2. Rigtig fine bidrag du havde lavet til div. konkurrencer. Især det fra Rebild bakker er jeg da vild med.
  Her står den på ferie......rigtig ferie uden ret mange planer.
  God søndag - som det pludselig blev.

  SvarSlet
 3. Sådan nogle skønne Loér du har lavet, jeg er personlig vild med den med springvandet:-)
  Tillykke med de 10000 besøgende:-)
  God tirsdag aften

  Knus

  SvarSlet
 4. Tillykke med dine 10.000 sidevisninger!
  Det er nogle kanon flotte layouts. Flotte opsætninger og farver.

  SvarSlet