onsdag den 9. oktober 2013

Convention!!!

Nu er det vist på tide, at jeg kommer lidt på banen igen.

Jeg har forrygende travlt for tiden, med (praktik) arbejde, logbog skrivning, og diverse delmåls opgaver, men forhåbentlig kommer jeg helskindet igennem.

I weekenden tillod jeg mig at holde fri, og nyde den gode stemning, samt super dejligt selskab til convention i Middelfart, det var som sædvanlig SUPER godt, tak til arrangørerne for et godt arrangement.
I år havde jeg fået privat overnatning hos Annette (AKA), det var SÅ GODT, og jeg vil gerne endnu engang rette en stor TAK til Annette, Erik og Henriette, for husly og super god forplejning, glæder mig til vi skal mødes igen.

Jeg var med til Majers minialbums kursus, og det var jeg rigtig glad for, synes vi fik lavet et flot - flot album, som nu er lavet færdig med billeder i, og klar til at sende til mit barnebarn, håber hun bliver glad for den.

Her kommer lidt billeder af albummet:
For og bagside, albummet måler 14 x 14 cm. (foldet sammen)
Et kig ind i albummet

Jeg havde 2 bidrag med til LO konkurrencen, men dem får i på et senere tidspunkt.

Tak for at i gider at kigge med og læg gerne en kommentar, det er så hyggeligt at læse.

Rigtig god aften til alle.6 kommentarer:

 1. Lækkert album, du har kreeret og imponerende, at du allerede har fået det fyldt med billeder :)
  Bliver jo helt misundelig med tanken om den forplejning, du har nydt ved A, E og H. Har jo selv været så heldig at nyde deres altid skønne forplejning <3
  Tak for nogle skønne dage - desværre nåede vi ikke at snakke så meget sammen, men forhåbentlig finder vi et tidspunkt, hvor vi kan mødes og så rigtig få snakket ;)

  SvarSlet
 2. Jamen så får du da lidt hyggelæsning: Selv tak for en dejlig, dejlig weekend. Du kan jo gentage besøget, for det var bare så hyggeligt med selskab.
  Erik siger:"Hun er da så let at have boende, så det er jo ingen sag" . Og han få lov at smøre madpakker til os igen. Det går helt godt, og en ny ting for ham. Det har han aldrig gjort i hele sit arbejdsliv !!!!

  Dit album er bare så fedt, og jeg ærgrer mig over at jeg ikke kom med. Tænk at du allerede har fået sat fotos i - fantastisk. Jeg har stadig ikke fået afprøvet dies mm. Hverdagene fylder lidt rigeligt her.
  Glæder mig til ferie i næste uge.

  God arbejdslyst og klø bare på.....
  Knus fra 2 vågne her.

  SvarSlet
 3. Dejligt du havde en god weekend. Flot album.

  SvarSlet
 4. Fantastisk flot album du har fået lavet

  SvarSlet
 5. Super lækker album i en spændende teknuk

  God eftermiddag

  SvarSlet
 6. Flot album, du fik lavet!
  God weekend.

  SvarSlet