torsdag den 30. august 2012

Et LO mere fra gemmeren

Igen har der været en uge, hvor det ikke er blevet til meget scrap. Jeg er startet på at strikke en kjole, til Elvira, som jeg gerne vil have færdig inden vi skal til scrap i Ålborg, så der bruger jeg min tid, er dog lige startet på at forberede lidt jule kort.

Denne uges indlæg bliver så et LO, som jeg lavede her i sommer, det er billeder fra en lille herre-frokost, som min mand holdt for nogle år siden.
Papiret er noget "Fiskars", som jeg fandt i en tilbuds kasse sidst der var Convention, samt en rest af noget "Fabscrap", så har jeg brugt nogle "Tim Holtz" dies og overskriften stammer også fra et "Tim Holtz" alfabet. Tandhjulene er stanset på kvist karton og embosset med "Ultra Thick" embossing pulver.

Rigtig god dag til Jer alle !!!

8 kommentarer:

 1. Rigtig lækkert herre LO med mange fede detaljer:-))
  God weekend.
  Knus Lise

  SvarSlet
 2. Super lækkert lo... dejlige farver og så fin detalje med alle de knapper.

  SvarSlet
 3. Super flot Layout.Lækre detaljer du har fået med.

  SvarSlet
 4. Super FLOTTE LOÈR du har lavet , siden sidst jeg har været forbi - du forstår at få mange fine detaljer med på dine LOÈR :)
  Rigtig god weekend :)

  SvarSlet
 5. Det er et rigtig flot layout. Og så er det en meget ung herre, der er til herre frokost ( i den runde cirkel ); ) : )
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Lækkert layout, synes du har sammensat det rigtig godt. Tim Holtz materialerne er super gode til herre temaer ;-). Jeg er også vil med det Ultra Thick Embossing Powder, det giver en helt speciel effekt :-))

  SvarSlet
 7. Super dejligt LO med skønne detaljer. Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet