onsdag den 22. august 2012

Flere LO

Den sidste uges tid har det været garn og strikke pinde der har vundet min tid, altså ingen tid til scrap, men jeg har da lige et par LO, som jeg kan vise frem.
I forsommeren havde jeg de 2 ældste børnebørn med på "tøse-camping", bedstefar havde travlt med nogle projekter her hjemme, så jeg valgte at tage pigerne med til Silkeborg - det syntes de var fantastisk, så kunne du jo sove i bedstefars seng, og de kunne få bedstemor helt for dem selv.

Jeg valgte at lave et dobbelt LO til Elviras mappe, mønster papiret er fra basicgray "Kissing booth", som jo er en rigtig tøse-serie. Da jeg syntes jeg havde så mange billeder jeg gerne ville have med, valgte jeg at skære dem til i forskellige små størrelser og "hænge" dem på snor, hjerterne er klippet ud fra et ark (fra samme serie) med hjerter i forskellige mønstre

 Til Michela har jeg bare lavet et enkelt LO, hun har været med så mange gange efterhånden, at hun har en del "Silkeborg - LO" i hendes mappe.
Men her ville jeg også gerne have en del billeder med, så de er også blevet kraftig beskåret. Mønster papiret er rester af noget Maja Design.

Vi har ferie i denne uge, men min kære mand har stadig mange projekter i gang, så vi er hjemme, håber der kan findes en solskins-weekend her i efteråret, hvor campingvognen kan blive luftet.

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig weekend. Det er flotte layouts, du har lavet til pigerne.
  Rigtig god ferie.

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med de LO Grete. Jeg synes virkelig de er flotte. Og tak for mange gode scrappe stunder her hen over sommeren. Håber der kommer mange flere.

  SvarSlet
 3. Flotte layouts du har lavet.

  SvarSlet
 4. HVor lyder det hyggeligt... har også haft børnebørn hele sommeren. Og sikke nogle super lækre LO'er du har lavet i nogle dejlige farver og papirer. Ha en god aften

  SvarSlet
 5. Sikke dejlige layouts til pigerne. Og sikke flot papir til netop det formål. Skøn farve.
  Især det med tøjsnorene er da smart fundet på.
  Og så lyder det som en rigtig dejlig ferie - med projekter....DET kender jeg godt !

  Tak for dine søde kommentarer hos mig. Og du bruger da bare ideerne som du synes. Det tager jeg da som et kompliment.

  SvarSlet