mandag den 8. oktober 2012

convention

Først vil jeg lige takke de skønne kreative piger, som jeg havde fornøjelsen at være sammen med både fredag og lørdag - som altid masser af grin og rå-hygge.

Som sædvanlig fik jeg ikke produceret ret meget, fredag aften blev det til lidt syning på nogle små "til og fra" kort i Donna stil, og et navne skilt til en lille udfordring, skabelonen  her til er en Trine har lavet. Dette navneskilt fik en 3. præmie.

Lidt stemnings billeder fra fredag.
Lørdag havde jeg en plan om at skulle lave LO, men synes ikke at der var noget der ville fungere for mig, så det blev kun til at få begyndt på et, som egentlig var meningen skulle med i skitse konkurrencen, det blev lagt til side, og så fik jeg lavet 2 af de "billige" "back to school", magen til den jeg viste i forrige indlæg, nu har jeg så fået lavet til alle mine drenge.
Ellers stod den på shopping, og dette er hvad jeg fik med mig hjem af nyt "guf"
Jeg havde lavet en lille aftale med mig selv om jeg ikke skulle købe flere stempler - jeg får dem jo ikke brugt - men dette stempelsæt fra Tim Holtz måtte jeg bare eje :-D og vupti så hoppede den lige op i favnen på mig - men det har i jo selvfølgelig aldrig prøvet ;-)
Tak for at du kiggede med, og læg gerne en kommentar, de er så hyggelig at modtage.

Rigtig god dag til Jer alle

3 kommentarer:

 1. Du har haft det lige så godt som mig til convention, kan jeg se.
  Hvorfor så vi slet ikke hinanden ? Mærkeligt, jeg synes jeg var over det hele hele tiden.....hihi.
  Fredag sad du bla sammen med Linda og Lone kan jeg se.
  Det er godt at høre, at andre har samme problem med varerne som mig. De hopper bare op i kurvene af sig selv ....Hvor kan man klage ?
  Når du nu alligevel fik dem med hjem, sammen med en masse andre lækre ting, så nyd dem - og god fornøjelse med det hele.

  SvarSlet
 2. Det er sørme nogle lækre indkøb, du har gjort dig.
  Det lyder som en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Flot navneskilt, hyggelige stemningsbilleder (det ser heldigvis ud som om I "keder" jer. Jeg er ikke spor misundelig:-))))))) og lækre indkøb du har gjort:-)))
  Jeg skal da heldigvis til SAM :-))))))))
  God onsdag til dig.
  Knus Lise

  SvarSlet