søndag den 21. oktober 2012

Cyber crop

I denne weekend har jeg deltaget i mit første "cyber-crop" på scrapsisters, hold da op hvor har det været sjovt og udfordrende.
Jeg indrømmer at jeg ikke er en hurtig scrapper, så tiden har næsten været min største udfordring. Jeg ville rigtig gerne have deltaget i det hele, men har indset at det så ikke lige var denne gang.
Men jeg deltager i 3 af 6 udfordringer, hvilket jo egentlig også er OK.

Første udfordring hed "classic" - hvilket i sin enkelthed gik ud på at lave et LO ud fra en skitse - her er så mit bud
Næste opgave var for mig lidt af en udfordring, kodeordet var "En symfoni" hvilket betød at disse elementer skulle indgå Karton, Mønsterpapir, Bogstaver, Blomster, Bling, Knapper, Bånd - blonde eller twine, Penne, Stempler, sværte, Washi tape, Mist, Chipboard.
 Det hele skulle mixes i en skøn symfoni
Noget af en udfordring for mig, som aldrig havde brugt en stor del af de ting, og aldrig har været så god til at mixe alt muligt. Men her er resultatet
 Den sidste udfordring, jeg deltager med er "Romantik - tak"
Her var opgaven også ret bunden, men nok alligevel lidt mere mig. Ikke fordi jeg har lavet meget af "vintage" stilen, men jeg kan egentlig ret godt li den stil.
Her var mit bud på udfordring 3.

Ellers har weekenden budt på lidt blandet her hos os, vi har haft et barnebarn på besøg + havde besøg af sønnike (Søren) til frokost i går, været i vores lokale hal i eftermiddag for at se nogle fantastisk dygtige børn og unge mennesker fra Rusland optræde med dans og musik.

Så nu er det vist sengetid.
2 kommentarer:

  1. Sikke nogle lækre layouts, du fik lavet!

    Man kan kun købe Papertrey ink stempler direkte hos dem selv! Det er dyrt i porto og jeg har aldrig hørt om en der er kommet forbi tolden. Men man kan jo slå sig sammen med en anden eller flere. Det har jeg gjort.

    Du må have en god dag.

    SvarSlet