onsdag den 3. oktober 2012

LO'er fra "kort og scrap" i Ålborg

Ja så er jeg her allerede igen :-) :-) :-)

I går havde jeg besøg af et par gæve scrappe piger, og jeg fik endelig taget mig sammen og fik lavet et LO til konkurrencen til weekendes convention, men den må jo ikke vises endnu. I dag håber jeg at få lavet nr. 2 LO til samme konkurrence.

I dag vil jeg i stedet vise Jer de LO, som jeg fik lavet til "kort og scrap".
Inden jeg tog til Ålborg drillede min mand mig med at det ikke kunne betale sig at pakke så meget og tage med, for jeg fik jo ikke lavet noget hi-hi, jeg lovede så at jeg ville få lavet mindst 2 LO, hvilket han absolut ikke troede på, MEN det gjorde jeg - selv om den ene var lidt billig, som han sagde.

Dette var den første: Papiret er fra "My Mind's Eye" confetti, plus en strimmel fra "jillibean" . Jeg har med vilje ikke kommet så meget pynt på, da det er et drenge LO, og jeg synes måske ikke lige Mathias selv er til så meget pynt - han er Dreng.

Nr. 2 LO, har min kære mand nok ret i er lidt "billig", da papiret i sig selv var pyntet, så et par billeder, lidt tekst på "dymo'en", et navn og så lige lidt knapper.
Papiret købte jeg 3 stk. af (en til hver af mine 3 drenge) til convention for et år siden (tror jeg), det er fra "Best Creation".

Ønsker Jer alle en god dag der ude.
 

2 kommentarer:

  1. Rigtig søde LO´er begge to. Billig eller ej...du har stadig brugt tid og kreativitet på at få det lavet. Det er sommetider sværere at lave de "billige" LO´er:-))))
    God convention...jeg tænker på jer:-))
    Knus LIse

    SvarSlet