fredag den 14. december 2012

14. December

 Undskyld - det bliver vist et langt indlæg

Ja det var så dagen, hvor vi (her i familien) regnede med at vi skulle byde endnu et lille barnebarn velkommen, men lillesøster lader vente på sig.
Sanne skulle møde på fødegangen i morges (det skulle hun så også i onsdags, men blev sendt hjem igen, de havde "lige" for travlt på fødegangen til at sætte fødslen i gang som ellers var lovet), så det skulle i stedet  være i dag.
Dagen startede med at hun fik en "i gang sætnings pille" hvorefter hun blev sendt hjem, med besked om at komme igen efter ca 4 timer, så fik hun da bare lige en pille mere - og blev sendt hjem igen, og den historie gentog sig så igen her til aften, med besked om at hvis der ikke var sket noget i løbet af natten, så skulle hun komme igen i morgen kl. 8 - gad vide hvor længe det kan stå på.
Nå men de 2 store børn er her hos bedstemor og bedstefar og har det godt, men kan ikke helt forstå at den lillesøster ikke bare kan komme ud.
Så min eftermiddag/ aften har stået i børnenes tegn.

I formiddag nåede jeg at lave dette kort.
Papiret er fra Echo Park Paper, Dies'ene er fra Marianne Design, og igen den lille dådyr fra HeroArt - stemplet på kork. Juletræerne er et stempel fra Hot off the Press.

Og et billede taget med mobilen her til aften, af 2 skønne unger, der har været i bad og klar til Disney sjov, vi havde ikke fået noget nattøj med, så de har lånt en T-shirt af bedstemor, den er lidt stor men hvad gør det. Michela elsker at lege med mine tørklæder, så det er altså ikke fordi vi sparer på varmen :-), at de begge har tørklæder på.

Rigtig god aften til Jer alle, og endnu engang tusind tak for alle de søde kommentarer.


3 kommentarer:

 1. Sikke da en ventetid. Godt I kan hjælpe emd at passe de skønne unger. De hygger sig da åbenlyst.
  Og dejligt med tøj der er til at vokse i...hihi.

  God 15. dec. Måske er dette den store dag. Jeg har aldrig hørt om babyer der blev derinde, men en gang skal vel være den første...

  Håber alt går som det skal. Knus.

  SvarSlet
 2. Rigtig sødt kort.
  Hvor er det godt at bedstemor og bedstefar kan træde til, når lillesøster ikke vil ud i kulden...hvilket man ikke kan fortænke hende i:-)). Det ser ud til at I hygger jer..så de store søskende lider ingen nød.
  Jeg krydser fingre for at der sker noget i dag og at alt går vel:-))
  God lørdag:-))
  Knus Lise

  SvarSlet
 3. Håber du er blevet mormor/farmor nu.
  Så tillykke.

  SvarSlet