søndag den 23. december 2012

23. december - Lillejuleaften

Så nåede vi til sidste søndag i advent, og kun en dag tilbage inden spændingen for store og små bliver udløst.

Her fra morgenen har jeg bagt morgenbrød til alle juledagene, og for første gang fik jeg afprøvet at bage i min damp ovn (jeg har jo også kun haft den i næsten 2 år - he-he), og jeg må sige at der er ikke den store forskel på om de er bagt med damp eller traditionelt, måske er skorpen en anelse mere sprød fra dampovnen.
Det lille billede er dem fra dampovnen.

Jeg vil lige tilføje, at selvom jeg ikke har brugt dampovnen særlig meget, så har jeg på ingen måde fortrudt at jeg har fået den, specielt fisk og kylling er super godt når det er tilberedt med damp, og det er da heller ikke sidste gang jeg vil bage i den.

Vores julekort bliver hængt op på et par snore, som hænger for enden af det store køkkenbord, her er et billede af hvordan det ser ud i år.

Ønsker Jer alle en rigtig god lillejuleaftensdag/aften.

5 kommentarer:

 1. Hvor lækkert med hjemmebagt morgenbrød og så endda til hele julen.
  Hyggeligt med julekortene der hænger, her står de på en hylde under et af vores billeder vi har dog ikke fået særlig mange i år - men pyt det bliver jul alligevel
  Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie

  SvarSlet
 2. Ser lækkert ud det morgenbrød.....

  Glædelig jul til dig og dine

  Knus

  SvarSlet
 3. Hvor ser det lækker ud uhmmm og dejligt at få brød uden og skal uden for en dør :-) jeg har købt gæren idag, så må vi se :-)

  Rigtig glædelig jul

  SvarSlet
 4. De ser vildt lækre ud, jeres morgen boller.
  Glædelige jul til dig og din familie

  SvarSlet